Zusammenleben

Privind colectarea și publicarea datelor cu caracter personal de către operatorii motoarelor de căutare online

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul menționează că, după ce și-a introdus numele pe un motor de căutare online, a descoperit că adresa sa de domiciliu, numărul de telefon privat și localizarea pe hartă au fost, de asemenea, afișate, deși acesta nu a dezvăluit aceste informații în vederea publicării. În plus, plângerile pe care le-a adresat operatorului motorului de căutare au rămas fără răspuns, fiind necesar un contrarăspuns înainte ca autoritățile responsabile cu protecția datelor să se poată ocupa de caz. Petiționarul întreabă dacă responsabilitatea pentru punerea în aplicare a Regulamentului privind protecția datelor ar trebui să revină statelor membre și ce măsuri iau instituțiile UE pentru a proteja datele cu caracter personal ale cetățenilor UE.

Thank you for your support, E. P.