Zusammenleben

Személyes adatok online keresőmotor-üzemeltetők általi gyűjtéséről és közzétételéről

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója azt állítja, hogy beírta a nevét egy online keresőmotorba, és kiderült, hogy az kiadja a lakcímét, a magántelefonszámát és tartózkodási helyét a térképen, annak ellenére, hogy nem engedélyezte a fenti információk közzétételét. Ezen túlmenően a keresőmotor-üzemeltető felé történő panaszai megválaszolatlanok maradtak, ami feltétele annak, hogy az adatvédelmi tisztviselő megvizsgálja az ügyet. A petíció benyújtója azt kérdezi, hogy az adatvédelmi rendelet végrehajtásáért a tagállamoknak kell-e felelősnek lenniük, továbbá, hogy az uniós intézmények milyen lépéseket tesznek az uniós polgárok személyes adatainak védelme érdekében.

Thank you for your support, E. P.