Zusammenleben

O prikupljanju i objavi osobnih podataka koje obavljaju pružatelji usluga pretraživanja interneta

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Podnositelj predstavke navodi da je pri unosu svojeg imena u internetski pretraživač primijetio da se među pojavnicama nalaze i njegova kućna adresa, privatni telefonski broj i lokacija na karti, unatoč tome što te podatke nije otkrio u svrhu objave. Nadalje, nije dobio odgovor na pritužbe koje je uputio pružatelju usluga pretraživanja interneta, a protuargument je potreban prije nego što službenik za zaštitu podataka može obraditi predmet. Podnositelja predstavke zanima bi li države članice trebale biti odgovorne za provedbu Uredbe o zaštiti podataka i koje mjere institucije EU-a poduzimaju kako bi zaštitile osobne podatke građana EU-a.

Thank you for your support, E. P.