Gesundheit

Par elektromagnētisko lauku maksimāli pieļaujamo līmeni Vācijā

I. K.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Lūgumraksta iesniedzējs lūdz ES iestādes nodrošināt, lai Vācija samazina elektromagnētiskā starojuma maksimālos un brīdinājuma līmeņus dzīvojamās telpās, guļamajās zonās un darba vietās. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka jānodrošina finansējums, lai attīstītu raidītājus ar mainīgu jaudu un automātisku pārslēgšanos gaidīšanas režīmā. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka iedzīvotāji nespēj sevi pasargāt no elektromagnētisko lauku iedarbības, un viņi jāaizsargā, ja brīdinājuma līmenis ir zemāks par 1 μW/ m². Lūgumraksta iesniedzējs norāda uz vairākām sekām, ko izraisa plaša starojuma iedarbība no mobilajiem telefoniem, piemēram, cilvēki kļūst slimi vai viņiem ir vajadzīga aprūpe, kas izraisa ekonomiskas un sociālas sekas. Viņš uzskata, ka iedzīvotāju pašreizējā neaizsargātība ir uzskatāma par viņu pamattiesību pārkāpumu.

Thank you for your support, I. K.