Gesundheit

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

A petíció benyújtója arra kéri az uniós intézményeket, hogy érjék el Németországnál az elektromágneses sugárzás maximális és riasztási szintjének csökkentését a nappali életterekben, az alvásra szolgáló terekben és a munkahelyeken. A petíció benyújtója szerint biztosítani kell a finanszírozást olyan állítható energiaszintű jeladók kifejlesztésére, amelyek automatikusan készenléti módba kapcsolnak. A petíció benyújtója szerint az állampolgárok képtelenek megvédeni magukat az elektromágneses mezők hatásaitól, és a megfelelő védelmükről 1 µW/m² értékű riasztási energiaszinttel kell gondoskodni. A petíció benyújtója felsorolja a mobiltelefonok sugárzásának jelentős kitettség esetén fellépő számos hatását – például rosszullét, ápolási igény –, amelyeknek gazdasági és társadalmi hatásuk is van. Szerinte a védelem jelenlegi hiánya sérti az állampolgárok alapvető jogait.

Thank you for your support, I. K.