Gesundheit

Dėl maksimalių leidžiamų elektromagnetinių laukų lygių Vokietijoje

I. K.
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėja prašo ES institucijų priversti Vokietiją sumažinti maksimalius ir įspėjamuosius elektromagnetinės spinduliuotės lygius gyvenamosiose vietovėse, miegamosiose vietovėse ir darbo vietose. Peticijos pateikėja yra įsitikinusi, kad kintamosios galios siųstuvų, kurie automatiškai persijungia į budėjimo režimą, kūrimas turėtų būti finansuojamas. Peticijos pateikėjos teigimu, piliečiai negali apsisaugoti nuo elektromagnetinių laukų poveikio ir turėtų būti apsaugoti mažesniu nei 1 µW/m² įspėjamuoju lygmeniu. Peticijos pateikėja nurodo keletą plačiai paplitusios mobiliųjų telefonų spinduliuotės pasekmių, pavyzdžiui, žmonės suserga arba jiems reikia globos, o tai turi ekonominį ir socialinį poveikį. Ji mano, kad esama padėtis, kai nėra piliečių apsaugos, pažeidžia jų pagrindines teises.

Thank you for your support, I. K.

openPetition international