Gesundheit

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja palub ELi institutsioonidel tagada, et Saksamaa vähendaks elektromagnetkiirguse piirnorme ja hoiatustasemeid eluruumides, magamiskohtades ja töökohal. Petitsiooni esitaja leiab, et rahastada tuleks selliste saatjate väljatöötamist, millel on muutlik võimsus ja mis lähevad automaatselt ooteseisundisse. Petitsiooni esitaja sõnul ei suuda kodanikud end kaitsta elektromagnetväljadega kokkupuute eest ning peaksid olema kaitstud hoiatustasemega, mis on väiksem kui 1 µW/m². Petitsiooni esitaja osutab mobiiltelefonide kasutamisest tuleneva ulatusliku kiirgusega kokkupuute mitmele mõjule, nt inimesed haigestuvad või vajavad hooldust, millel on omakorda majanduslikud ja sotsiaalsed tagajärjed. Ta leiab, et praegune kodanike kaitse puudumine on nende põhiõiguste rikkumine.

Thank you for your support, I. K.
pro

contra