Umwelt

Par Eiropas direktīvu pārkāpumiem saistībā ar jaunajiem Pontevedra estuāra attīrīšanas projektiem (Galisija, Spānija)

Plataforma Non A Ampliación da Depuradora dos Praceres
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzēja apgalvo, ka pēc tam, kad Eiropas Komisija bija iesniegusi prasību pret Spāniju saistībā ar sabiedrības veselības apdraudējumu, ko rada neatbilstoša komunālo notekūdeņu attīrīšana, 2016. gadā ES Tiesa apstiprināja atkārtotu notekūdeņu attīrīšanas noteikumu pārkāpumu Pontevedra estuārā. Viņa iebilst pret jauno projektu, norādot, ka tas vienkārši pārcels notekūdeņu novadīšanu uz citu estuāra vietu, faktiski nerisinot problēmu. Viņa arī nosoda to, ka projekts, kas paredz pašreizējās attīrīšanas iekārtas paplašināšanu, netiek publiskots, un uzskata, ka tas ir pretrunā Eiropas Parlamenta un Padomes 2003. gada 28. janvāra Direktīvai 2003/4/EK par vides informācijas pieejamību sabiedrībai.

Thank you for your support, Plataforma Non A Ampliación da Depuradora dos Praceres