Umwelt

în numele „Petiția nr. 0124/2019, adresată de R. L. P., de cetățenie spaniolă, în numele „Plataforma Non A Ampliación da Depuradora dos Praceres” (Spunem nu extinderii stației de epurare a apei din Praceres), privind încălcarea directivelor europene în ceea ce privește noile proiecte de curățare a estuarului Pontevedra (Galicia, Spania) 

Plataforma Non A Ampliación da Depuradora dos Praceres
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Collection yet 8 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționara susține că, în 2016, Curtea de Justiție a UE a confirmat încălcarea repetată a dispozițiilor privind tratarea apelor reziduale în estuarul Pontevedra, ca urmare a inițierii de Comisia Europeană a unei acțiuni împotriva Spaniei, acțiune determinată de riscul pe care tratarea necorespunzătoare a apelor urbane reziduale îl genera pentru sănătatea publică. Ea obiectează față de noul proiect, arătând că acesta ar muta, pur și simplu, punctul de deversare în estuar, fără a soluționa efectiv problema. Ea denunță și faptul că proiectul care presupune extinderea stației de epurare actuale nu este făcut public și consideră aceasta o încălcare a Directiva 2003/4/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 28 ianuarie 2003 privind accesul publicului la informațiile despre mediu.

Thank you for your support, Plataforma Non A Ampliación da Depuradora dos Praceres

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now