Umwelt

Dėl Europos direktyvų pažeidimo, susijusio su naujaisiais Pontevedros upės žiočių valymo projektais (Galisija, Ispanija)

Plataforma Non A Ampliación da Depuradora dos Praceres
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Peticijos pateikėja tvirtina, kad 2016 m. ES Teisingumo Teismas, gavęs Europos Komisijos skundą prieš Ispaniją dėl pavojaus visuomenės sveikatai, kylančio dėl netinkamo miesto nuotekų valymo, patvirtino, kad dar kartą pažeistos Pontevedros upės nuotekų valymo nuostatos. Ji prieštarauja naujajam projektui ir nurodo, kad pagal jį nuotekų išleidimas bus paprasčiausiai perkeltas į upės žiotis ir problema liks iš tiesų neišspręsta. Ji taip pat smerkia tai, kad projektas, susijęs su dabartinio valymo įrenginio plėtra, nėra viešai paskelbtas, ir mano, kad tai yra 2003 m. sausio 28 d. Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2003/4/EB dėl visuomenės galimybės susipažinti su informacija apie aplinką pažeidimas.

Thank you for your support, Plataforma Non A Ampliación da Depuradora dos Praceres