Umwelt

Liikumise „Ei Praderase reoveepuhastusjaama laiendamisele“ nimel Euroopa direktiivide rikkumise kohta seoses Pontevedra suudmeala (ría) uute puhastusprojektidega (Galicia, Hispaania)

Plataforma Non A Ampliación da Depuradora dos Praceres
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja väidab, et 2016. aastal kinnitas Euroopa Kohus reovee puhastamist käsitlevate sätete korduvat rikkumist Pontevedra suudmealal (ría) tulenevalt Euroopa Komisjoni esitatud kaebusest Hispaania vastu seoses asulareovee ebapiisavast puhastamisest põhjustatud ohuga rahvatervisele. Ta protesteerib uue projekti vastu, märkides, et sellega lihtsalt paigutaks ümber vee suudmealasse juhtimise koht, kuid probleem ise jääks ikka lahendamata. Samuti taunib ta asjaolu, et olemasoleva puhastusjaama laiendamisega seotud projekti ei ole avalikustatud ning käsitleb seda kui Euroopa Parlamendi ja nõukogu 28. jaanuari 2003. aasta direktiivi 2003/4/EÜ (keskkonnateabele avaliku juurdepääsu kohta) rikkumist.

Thank you for your support, Plataforma Non A Ampliación da Depuradora dos Praceres