Gesundheit

Par ārkārtas situāciju klimata jomā

Nigel Howard
  1. Launched 20/05/2020

Lūgumraksta iesniedzējs, kuram ir Apvienotās Karalistes un Austrālijas dubultpilsonība, aicina Parlamentu veikt pasākumus pret tādām valstīm kā Austrālija, kas noliedz klimata pārmaiņas un kavē ārkārtas rīcību cīņā pret klimata pārmaiņām. Lūgumraksta iesniedzējs aicina Eiropas Parlamentu pieņemt rezolūciju, kurā Austrālija (un citas valstis, kas nerīkojas ārkārtas situācijā klimata jomā) tiktu atzīta par „izstumtajiem” klimata jomā un kurā dalībvalstis tiktu mudinātas noteikt soda sankcijas un tarifus visam eksportam (jo īpaši fosilā kurināmā eksportam) no Austrālijas, līdz tā samazinās savas emisijas un būs atbildīga starptautiskās sabiedrības locekle.

Thank you for your support, Nigel Howard