Gesundheit

Dėl kritinės klimato padėties

Nigel Howard
  1. Launched 20/05/2020

Peticijos pateikėjas, turintys Didžiosios Britanijos ir Australijos pilietybę, ragina Parlamentą imtis veiksmų prieš tokias šalis, kaip Australija, kurios neigia klimato kaitą ir trukdo imtis skubių veiksmų kovojant su klimato kaita. Peticijos pateikėjas ragina Europos Parlamentą priimti rezoliuciją, kurioje Australija (ir kitos šalys, nesiimančios veiksmų dėl kritiškos klimato padėties) būtų paskelbta (-os) klimato srities atskalūnė (-ės ir kurioje valstybės narės būtų primygtinai raginamos skirti baudžiamąsias sankcijas ir nustatyti muitus visoms iš Australijos eksportuojamoms prekėms (visų pirma eksportuojamam iškastiniam kurui), iki kol ši šalis sumažins savo išmetamą teršalų kiekį ir imsis veiksmų kaip atsakinga tarptautinės bendruomenės narė.

Thank you for your support, Nigel Howard