Gesundheit

Ki jo vlaga Nigel Howard, državljan Združenega kraljestva

Nigel Howard
  1. Launched 20/05/2020

Vlagatelj peticije z dvojnim britanskim in avstralskim državljanstvom poziva Parlament, naj ukrepa proti državam, kot je Avstralija, ki zanikajo podnebne spremembe in ovirajo ukrepanje v izrednih razmerah v boju proti podnebnim spremembam. Vlagatelj peticije poziva Evropski parlament, naj sprejme resolucijo, s katero bo Avstralijo (in druge države, ki ne ukrepajo zoper izredne podnebne razmere) razglasil za podnebne izobčence, ter poziva države članice, naj naložijo kazenske sankcije in takse na ves izvoz (zlasti izvoz fosilnih goriv) iz Avstralije, dokler ta ne zmanjša svojih emisij in začne delovati kot odgovorna članica mednarodne skupnosti.

Thank you for your support, Nigel Howard