Gesundheit

относно извънредната ситуация в областта на климата

Nigel Howard
  1. Launched 20/05/2020

Вносителят на петицията, който има двойно британско и австралийско гражданство, призовава Парламента да предприеме действия срещу държави като Австралия, които отричат изменението на климата и възпрепятстват извънредните действия за борба с него. Вносителят на петицията призовава Европейския парламент да приеме резолюция, в която да обяви Австралия (и други нации, които не предприемат действия във връзка с извънредната ситуация в областта на климата) за климатичен ренегат и да призове държавите членки да наложат наказателни санкции и мита върху целия износ (по-специално износа на изкопаеми горива) от Австралия, докато не намали емисиите си и не започне да действа като отговорен член на международната общност.

Thank you for your support, Nigel Howard