Gesundheit

O núdzovej situácii v oblasti klímy

Nigel Howard
  1. Launched 20/05/2020

Predkladateľ petície s dvojitým britským a austrálskym občianstvom vyzýva Parlament, aby prijal opatrenia voči krajinám, ako je Austrália, ktoré popierajú zmenu klímy a blokujú núdzové opatrenia na boj proti zmene klímy. Predkladateľ petície vyzýva Európsky parlament, aby prijal uznesenie, v ktorom Austráliu (a ďalšie krajiny, ktoré nereagujú na núdzovú situáciu v oblasti klímy) označí za klimatických vydedencov a vyzve členské štáty, aby zaviedli trestné sankcie a clá na celý vývoz (najmä vývoz fosílnych palív) z Austrálie, kým Austrália nezníži svoje emisie a nezačne konať ako zodpovedný člen medzinárodného spoločenstva.

Thank you for your support, Nigel Howard