Gesundheit

Nigel Howard kliimaga seotud hädaolukorra kohta

Nigel Howard
  1. Launched 20/05/2020

Petitsiooni esitaja, kellel on Ühendkuningriigi ja Austraalia topeltkodakondsus, kutsub Euroopa Parlamenti üles võtma meetmeid selliste riikide vastu nagu Austraalia, kes eitavad kliimamuutusi ja takistavad erakorraliste meetmete võtmist kliimamuutuste vastu võitlemiseks. Petitsiooni esitaja kutsub Euroopa Parlamenti üles võtma vastu resolutsiooni, milles Austraalia (ja teised riigid, kes ei võta kliimaga seotud hädaolukorra suhtes meetmeid) kuulutataks kliimavaenulikeks ning liikmesriike kutsutaks tungivalt üles kehtestama kogu Austraalia ekspordile (eelkõige fossiilkütuste ekspordile) sanktsioone ja tariife, kuni Austraalia vähendab oma heitkoguseid ja hakkab toimima rahvusvahelise üldsuse vastutava liikmena.

Thank you for your support, Nigel Howard