Gesundheit

Z éghajlati vészhelyzetről

Nigel Howard
  1. Launched 20/05/2020

A petíció benyújtója, aki kettős brit és ausztrál állampolgársággal rendelkezik, arra kéri a Parlamentet, hogy lépjen fel olyan országokkal szemben, mint Ausztrália, amelyek tagadják az éghajlatváltozást, és akadályozzák az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló sürgősségi fellépést. A petíció benyújtója arra kéri az Európai Parlamentet, hogy fogadjon el állásfoglalást, amelyben Ausztráliát (és az éghajlati vészhelyzetben nem fellépő más nemzeteket) éghajlatellenesnek nyilvánítja, és sürgeti a tagállamokat, hogy vezessenek be büntető szankciókat és vámokat az Ausztráliából származó valamennyi exportra (különösen a fosszilis tüzelőanyagok exportjára) mindaddig, amíg az nem csökkenti kibocsátásait és nem lép fel a nemzetközi közösség felelős tagjaként.

Thank you for your support, Nigel Howard