Gesundheit

Nigel Howard
  1. Launched May 2020
  2. Time remaining 6 days

Petiționarul, care are dublă cetățenie, atât britanică cât și australiană, invită Parlamentul să ia măsuri împotriva unor țări precum Australia, care neagă schimbările climatice și împiedică măsurile de urgență destinate combaterii schimbărilor climatice. Petiționarul invită Parlamentul European să adopte o rezoluție care să declare Australia (și alte state care nu iau măsuri privind urgența climatică) state-paria cu privire la problema climatului și solicită țărilor membre să impună sancțiuni punitive și tarife pentru toate exporturile (în special pentru exporturile de combustibil fosil) provenite din Australia, până ce aceasta își va reduce emisiile și va deveni un membru responsabil al comunității internaționale.

Thank you for your support, Nigel Howard

openPetition international