Versorgung

Par aizliegumu izmantot notekūdeņu dūņas lauksaimniecībā Eiropā

Socialwelfare
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzējs pauž bažas par notekūdeņu dūņu izmantošanu lauksaimniecībā Eiropā un jo īpaši Itālijā. Viņš nosoda Itālijas valdības pieņemto dekrētu, kas ļauj izmantot notekūdeņu dūņas kā mēslojumu lauksaimniecības zemēs. Pēc lūgumraksta iesniedzēja domām, Itālijas tiesību akti un reģionālā vides aizsardzības aģentūra ("l'Arpa Torino") nepiemēro pietiekami augstus standartus attiecībā uz dūņu apstrādi un apglabāšanu Itālijā. Lūgumraksta iesniedzējs paskaidro, ka tā rezultātā dūņas tiek izmantotas kopā ar citiem rūpnieciskajiem atkritumiem, kas satur lielu ķīmisko vielu koncentrāciju un rada augsnes piesārņojumu. Tādēļ lūgumraksta iesniedzējs aicina Eiropas Parlamentu aizliegt izmantot dūņas lauksaimniecībā Eiropā.

Thank you for your support, Socialwelfare