Versorgung

0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja on mures reovee põllumajandusliku kasutamise pärast Euroopas ja eriti Itaalias. Ta mõistab hukka Itaalia valitsuse vastuvõetud dekreedi, mis võimaldab reoveesette kasutamist väetisena põllumajandusmaal. Petitsiooni esitaja sõnul ei kohaldata Itaalia õigusaktiga ning piirkondlikus keskkonnakaitseametis (l’Arpa Torino) piisavalt kõrgeid standardeid setete töötlemiseks ja kõrvaldamiseks Itaalias. Petitsiooni esitaja selgitab, et selle tagajärjel kasutatakse setteid koos muude tööstuslike jäätmetega, mis sisaldavad suures mahus kemikaale ja toovad kaasa pinnase saastumise. Seepärast pöördub petitsiooni esitaja Euroopa Parlamendi poole, et nõuda sette kasutamise keelamist Euroopa põllumajanduses.

Thank you for your support, Socialwelfare