Versorgung

Dėl draudimo Europoje žemės ūkyje naudoti nuotekų dumblą

Socialwelfare
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Peticijos pateikėjas susirūpinęs dėl nuotekų dumblo naudojimo žemės ūkyje Europoje ir ypač Italijoje. Jis smerkia Italijos vyriausybės priimtą nutarimą, pagal kurį leidžiama nuotekų dumblą naudoti kaip žemės ūkio paskirties dirvožemio trąšą. Pasak peticijos pateikėjo, Italijos teisės aktuose ir regioninėje aplinkos apsaugos agentūroje (l’Arpa Torino) Italijoje netaikomi pakankamai aukšti dumblo valymo ir šalinimo standartai. Peticijos pateikėjas paaiškina, kad dėl to dumblas naudojamas kartu su kitomis pramonės atliekomis, kurių sudėtyje didelė cheminių produktų koncentracija ir kurios skatina dirvožemio taršą. Todėl peticijos pateikėjas kreipiasi į Europos Parlamentą, kad paragintų Europoje uždrausti dumblo naudojimą žemės ūkyje.

Thank you for your support, Socialwelfare