Gesundheit

På vegne af platformen for ofrene for iDental-svindlen i Europa, om iDental-selskabets krænkelse af deres grundlæggende rettigheder 

PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
59 Supporters 59 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 4 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Andrageren hævder, at tusindvis af mennesker er blevet bedraget af virksomheden iDental og fået skadet deres helbred. Andrageren oplyser, at der er indgivet talrige klager mod denne virksomhed til forbruger- og sundhedsmyndighederne i hele Spanien. Andrageren mener, at der er mangel på tilstrækkelig kontrol fra de kompetente spanske myndigheders side. Andrageren anmoder om en undersøgelse af udbuddet af tandpleje i Spanien, og han mener, at den spanske stat bør yde fuld erstatning for de tab, som ofrene for iDental har lidt, herunder skaderne på deres fysiske og psykiske helbred. Andrageren opfordrer den spanske regering til at udvikle mulige alternativer og ændre den generelle sygesikringslov for at gøre det muligt at medtage tandplejen i det spanske offentlige sundhedssystem.

Thank you for your support, PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international