Gesundheit

V mene platformy obetí spoločnosti iDental (P.A.I.U.), o porušení ich základných práv zo strany spoločnosti iDental

Petitioner
59 Supporters 59 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Predkladateľka petície tvrdí, že tisíce ľudí sa stali obeťami podvodu zo strany spoločnosti iDental a utrpeli ujmu na zdraví. Predkladateľka petície uvádza, že spotrebiteľské a zdravotné orgány v celom Španielsku prijali množstvo sťažností na spoločnosť a nárokov voči nej. Predkladateľka petície sa domnieva, že príslušné španielske orgány nevykonávajú primerané kontroly. Predkladateľka petície požaduje prešetrenie poskytovania dentálnej zdravotnej starostlivosti v Španielsku a domnieva sa, že Španielsko by malo v plnej miere odškodniť obete podvodu spoločnosti iDental za straty vrátane ujmy na ich fyzickom a duševnom zdraví. Predkladateľka petície vyzýva španielsku vládu, aby vytvorila možné alternatívy a zmenila zákon o všeobecnej zdravotnej starostlivosti, aby umožnila zaradenie dentálnej starostlivosti do španielskeho systému verejného zdravotníctva.

openPetition international