Gesundheit

V mene platformy obetí spoločnosti iDental (P.A.I.U.), o porušení ich základných práv zo strany spoločnosti iDental

PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Predkladateľka petície tvrdí, že tisíce ľudí sa stali obeťami podvodu zo strany spoločnosti iDental a utrpeli ujmu na zdraví. Predkladateľka petície uvádza, že spotrebiteľské a zdravotné orgány v celom Španielsku prijali množstvo sťažností na spoločnosť a nárokov voči nej. Predkladateľka petície sa domnieva, že príslušné španielske orgány nevykonávajú primerané kontroly. Predkladateľka petície požaduje prešetrenie poskytovania dentálnej zdravotnej starostlivosti v Španielsku a domnieva sa, že Španielsko by malo v plnej miere odškodniť obete podvodu spoločnosti iDental za straty vrátane ujmy na ich fyzickom a duševnom zdraví. Predkladateľka petície vyzýva španielsku vládu, aby vytvorila možné alternatívy a zmenila zákon o všeobecnej zdravotnej starostlivosti, aby umožnila zaradenie dentálnej starostlivosti do španielskeho systému verejného zdravotníctva.

Thank you for your support, PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
pro

contra