Gesundheit

Silvia Mónica Garelli Font äriühingu iDental ühinenud platvormi nimel äriühingu iDental poolt ohvrite põhiõiguste rikkumise kohta

PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja väidab, et ettevõte iDental pettis raha välja tuhandetelt inimestelt, kelle tervist kahjustati. Petitsiooni esitaja teatab, et kogu Hispaanias on laekunud tarbija- ja terviseküsimustega tegelevatele ametiasutustele suurel hulgal nõudeid ja kaebusi seoses kõnealuse äriühinguga. Petitsiooni esitaja arvates ei ole Hispaania pädevad asutused piisavaid kontrolle kehtestanud. Petitsiooni esitaja nõuab Hispaanias suutervishoiu teenuste osutamise uurimist ja tema arvates peaks Hispaania riik kompenseerima täielikult äriühingu iDental toime pandud pettusest ohvritele tekkinud kahju, sh kahju nende füüsilisele ja vaimsele tervisele. Petitsiooni esitaja palub Hispaania valitsusel töötada välja võimalikud alternatiivid ja muuta üldtervishoiu seadust eesmärgiga lisada hambaravi Hispaania rahvatervise süsteemi teenuste hulka.

Thank you for your support, PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
pro

contra