Gesundheit

Alapvető jogaik iDental társaság általi megsértéséről

PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója azt állítja, hogy az iDental társaság több ezer embert károsított meg, egészségkárosodást is okozva számukra. Arról számol be, hogy a fogyasztóvédelmi és egészségügyi hatóságokhoz Spanyolország-szerte számos panasz érkezett be a vállalat ellen. A petíció benyújtója úgy véli, hogy az illetékes spanyol hatóságok nem végezték el a megfelelő ellenőrzéseket. A petíció benyújtója kéri, hogy vizsgálják meg Spanyolországban a száj- és fogápolás-kezelések nyújtásával kapcsolatos rendelkezéseket, és úgy véli, hogy a spanyol államnak teljes körű kártérítést kell nyújtania az iDental csalás áldozatai által elszenvedett veszteségekért, ideértve a testi és lelki egészségüket ért károkat is. A petíció benyújtója felszólítja a spanyol kormányt, hogy dolgozzon ki lehetséges alternatívákat és módosítsa az általános egészségügyi ellátásról szóló törvényt annak érdekében, hogy lehetővé váljon a fogorvosi ellátás integrációja a spanyol közegészségügyi rendszerbe.

Thank you for your support, PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
pro

contra