Gesundheit

Alapvető jogaik iDental társaság általi megsértéséről

Petitioner
59 Supporters 59 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója azt állítja, hogy az iDental társaság több ezer embert károsított meg, egészségkárosodást is okozva számukra. Arról számol be, hogy a fogyasztóvédelmi és egészségügyi hatóságokhoz Spanyolország-szerte számos panasz érkezett be a vállalat ellen. A petíció benyújtója úgy véli, hogy az illetékes spanyol hatóságok nem végezték el a megfelelő ellenőrzéseket. A petíció benyújtója kéri, hogy vizsgálják meg Spanyolországban a száj- és fogápolás-kezelések nyújtásával kapcsolatos rendelkezéseket, és úgy véli, hogy a spanyol államnak teljes körű kártérítést kell nyújtania az iDental csalás áldozatai által elszenvedett veszteségekért, ideértve a testi és lelki egészségüket ért károkat is. A petíció benyújtója felszólítja a spanyol kormányt, hogy dolgozzon ki lehetséges alternatívákat és módosítsa az általános egészségügyi ellátásról szóló törvényt annak érdekében, hogy lehetővé váljon a fogorvosi ellátás integrációja a spanyol közegészségügyi rendszerbe.

openPetition international