Gesundheit

Par to, ka uzņēmums "iDental" ir pārkāpis viņu pamattiesības

Petitioner
59 Supporters 59 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzēja apgalvo, ka uzņēmums "iDental" ir apkrāpis tūkstošiem cilvēku, nodarot arī kaitējumu viņu veselībai. Lūgumraksta iesniedzēja informē, ka patērētāju tiesību un veselības aizsardzības iestādes visā Spānijā ir saņēmušas neskaitāmas sūdzības un prasības pret šo uzņēmumu. Lūgumraksta iesniedzēja uzskata, ka Spānijas kompetentās iestādes nav nodrošinājušas pienācīgu kontroli. Lūgumraksta iesniedzēja prasa izmeklēt zobārstniecības pakalpojumu sniegšanu Spānijā un uzskata, ka Spānijas valstij būtu pilnībā jākompensē zaudējumi, kas radušies uzņēmuma "iDental" īstenotās krāpšanas upuriem, tostarp kaitējums viņu fiziskajai un psiholoģiskajai veselībai. Lūgumraksta iesniedzēja aicina Spānijas valdību izstrādāt alternatīvus noteikumus un grozīt Vispārējās veselības aprūpes likumu, lai zobārstniecības nozari varētu iekļaut Spānijas valsts veselības aprūpes sistēmā.

openPetition international