Gesundheit

Za platformu obětí společnosti iDental ve věci porušení jejich základních práv společností iDental

PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Předkladatelka uvádí, že společností iDental byly tisíce lidí podvedeny a utrpěly újmu na zdraví. Předkladatelka uvádí, že orgány na ochranu spotřebitelů a zdravotnické orgány v celém Španělsku obdržely četné pohledávky a stížnosti vůči této společnosti. Předkladatelka se domnívá, že příslušné španělské orgány nevykonávají přiměřenou kontrolu. Předkladatelka žádá o šetření v oblasti poskytování zdravotní péče o dutinu ústní ve Španělsku a domnívá se, že španělský stát by měl plně nahradit ztráty způsobené obětem podvodu společnosti iDental, včetně škod na jejich fyzickém a psychologickém zdraví. Předkladatelka vyzývá španělskou vládu k vytvoření případných alternativ a ke změně zákona o všeobecné zdravotní péči, aby umožnil začlenění zubní péče do španělského systému veřejného zdravotnictví.

Thank you for your support, PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
pro

contra