Gesundheit

V imenu združenja žrtev Platform of United Victims of iDental (P.A.I.U.), o kršitvi njihovih temeljnih pravic, ki jo je zagrešilo podjetje iDental ,

PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
59 Supporters 59 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 4 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Vlagateljica peticije trdi, da je podjetje iDental ogoljufalo na tisoče ljudi in škodilo njihovemu zdravju. Navaja, da so organi za varstvo potrošnikov po vsej Španiji zoper to podjetje prejeli številne zahtevke in pritožbe. Meni, da pristojni španski organi ne izvajajo ustreznega nadzora. Zahteva preiskavo o zagotavljanju zobozdravstvenega varstva v Španiji, in meni, da bi morala Španija zagotoviti polno nadomestilo za izgube, ki so jih utrpele žrtve goljufije iDental, vključno s škodo, ki so jo utrpeli pri svojem fizičnem in psihičnem zdravju. Vlagateljica peticije poziva špansko vlado, naj oblikuje možne alternative in spremeni splošni zakon o zdravstvenem varstvu, da bo zobozdravstvena oskrba vključena v španski javni zdravstveni sistem.

Thank you for your support, PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international