Gesundheit

PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėja teigia, kad tūkstančiai žmonių buvo apgauti bendrovės „iDental“ ir patyrė žalą sveikatai. Pasak jos, vartotojų ir sveikatos apsaugos institucijos visoje Ispanijoje gavo daug pretenzijų ir skundų dėl šios bendrovės. Peticijos pateikėja mano, kad kompetentingos Ispanijos valdžios institucijos neužtikrino tinkamos kontrolės. Ji prašo atlikti tyrimą dėl burnos sveikatos priežiūros Ispanijoje ir teigia, kad Ispanijos valstybė turėtų visiškai kompensuoti nukentėjusių nuo „iDental“ apgaulės asmenų patirtus nuostolius, įskaitant jų fizinei ir psichologinei sveikatai padarytą žalą. Peticijos pateikėja ragina Ispanijos vyriausybę parengti galimas alternatyvas ir pakeisti Bendrosios sveikatos priežiūros įstatymą, kad į Ispanijos visuomenės sveikatos priežiūros sistemą būtų galima įtraukti dantų priežiūrą.

Thank you for your support, PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
pro

contra