Gesundheit

от името на Платформата на обединените жертви на iDental (P.A.I.U.), относно нарушаването на основните им права от страна на дружеството iDental 

PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
59 Supporters 59 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Вносителят на петицията твърди, че хиляди хора са били измамени от дружеството iDental, което е довело до вреди за здравето им. Вносителят на петицията съобщава, че органите за защита на потребителите и здравните органи в цяла Испания получават многобройни искове и жалби срещу това дружество. Вносителят на петицията счита, че е липсвал подходящ контрол от страна на компетентните испански органи. Вносителят на петицията отправя искане за разследване на предоставянето на стоматологични услуги в Испания и счита, че испанската държава следва да предостави пълно обезщетение за загубите, понесени от жертвите на измами на iDental, включително вредите за тяхното физическо и психологическо здраве. Вносителят на петицията призовава испанското правителство да разработи възможни алтернативи и да измени Закона за общото здравеопазване, за да се даде възможност за включване на стоматологичните грижи в испанската система за обществено здравеопазване.

Thank you for your support, PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now