Gesundheit

от името на Платформата на обединените жертви на iDental (P.A.I.U.), относно нарушаването на основните им права от страна на дружеството iDental

PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Вносителят на петицията твърди, че хиляди хора са били измамени от дружеството iDental, което е довело до вреди за здравето им. Вносителят на петицията съобщава, че органите за защита на потребителите и здравните органи в цяла Испания получават многобройни искове и жалби срещу това дружество. Вносителят на петицията счита, че е липсвал подходящ контрол от страна на компетентните испански органи. Вносителят на петицията отправя искане за разследване на предоставянето на стоматологични услуги в Испания и счита, че испанската държава следва да предостави пълно обезщетение за загубите, понесени от жертвите на измами на iDental, включително вредите за тяхното физическо и психологическо здраве. Вносителят на петицията призовава испанското правителство да разработи възможни алтернативи и да измени Закона за общото здравеопазване, за да се даде възможност за включване на стоматологичните грижи в испанската система за обществено здравеопазване.

Thank you for your support, PLATAFORMA AFECTADOS IDENTAL UNIDOS (P.A.I.U.)
pro

contra