Gesundheit

от името на „Selbsthilfegruppe Lichtgesundheit“, относно неблагоприятните въздействия върху здравето от LED осветлението

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 2 days

Вносителят на петицията описва заболяването си – той страда от отрицателни последици за здравето от излагането на изкуствено осветление, по-специално на LED осветление, което изглежда се дължи на трепкането на това осветление. Вносителят на петицията призовава Европейския парламент да предприеме мерки за предотвратяване на изключителното използване на LED осветление на обществени места и за целите на обществените услуги, включително транспорта, за да се защитят хората, страдащи от това заболяване, и да им се даде възможност да живеят нормално. Вносителят на петицията също така призовава за преразглеждане на условията, с които се измерва ефективността на електрическото осветление, и за това енергийната ефективност да не да бъде единственият критерий за определяне на жизнения цикъл на даден продукт.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international