Gesundheit

Za skupinu „Selbsthilfegruppe Lichtgesundheit“ ve věci účinků LED osvětlení na zdraví

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Předkladatel popisuje svůj zdravotní stav související s negativními účinky vystavení se umělému světlu na lidské zdraví, zejména LED osvětlení, pravděpodobně způsobený efektem blikání takového osvětlení. Předkladatel vyzývá Evropský parlament k přijetí opatření s cílem zabránit výlučnému používání LED osvětlení ve veřejných prostorách a pro účely veřejných služeb včetně dopravy, a to v zájmu ochrany osob trpících tímto stavem a v zájmu toho, aby mohly žít normálním životem. Předkladatel rovněž vyzývá k revizi podmínek, za kterých je měřen výkon elektrického osvětlení, a poukazuje na to, že energetická účinnost by neměla být jediným kritériem pro stanovení životního cyklu výrobku.

Thank you for your support, E. P.