Gesundheit

în numele „Selbsthilfegruppe Lichtgesundheit”, privind efectele iluminării cu LED-uri asupra sănătății

E. P.
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul descrie afecțiunea de care suferă și care are efecte negative asupra sănătății sale, datorată expunerii la lumina artificială, în special la sursele de iluminare cu LED-uri, și cauzată aparent de efectul de licărire al luminii. Petiționarul solicită Parlamentului European să ia măsuri pentru a preveni iluminarea exclusivă cu LED-uri în spațiile publice și în cadrul serviciilor publice, inclusiv în transport, pentru a proteja persoanele care au această afecțiune și pentru a le permite să aibă o viață normală. De asemenea, petiționarul solicită revizuirea condițiilor de măsurare a eficienței iluminatului electric și consideră că eficiența energetică nu ar trebui să fie unicul criteriu în stabilirea ciclului de viață a unui produs.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international