Gesundheit

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 5 days

Predkladateľ petície opisuje svoj zdravotný stav, pričom uvádza, že trpí negatívnymi zdravotnými dôsledkami vystavenia umelému osvetleniu, najmä LED osvetleniu, ktoré sú zrejme spôsobené blikaním takýchto svetiel. Žiada Európsky parlament, aby prijal opatrenia na zabránenie výlučnému používaniu LED osvetlenia vo verejných priestoroch a na účely verejných služieb vrátane dopravy s cieľom chrániť ľudí, ktorí trpia touto chorobou, a umožniť im normálne žiť. Predkladateľ petície tiež požaduje revíziu podmienok merania účinnosti elektrického osvetlenia a tvrdí, že energetická účinnosť by nemala byť jediným kritériom pri určovaní životného cyklu výrobku.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international