Gesundheit

ühenduse Selbsthilfegruppe Lichtgesundheit nimel LED-valgustuse mõju kohta tervisele

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Petitsiooni esitaja kirjeldab oma haigust, mille tõttu ta kannatab tervisehäirete all, mis tulenevad kokkupuutest kunstliku valgustusega, eelkõige LED-valgustusega, ja mis on ilmselt põhjustatud selliste tulede vilkumisest. Petitsiooni esitaja nõuab, et Euroopa Parlament võtaks meetmeid, et vältida üksnes LED-valgustuse kasutamist avalikus ruumis ja avalike teenuste, sealhulgas transpordi kasutamisel, et kaitsta sellise olukorra all kannatavaid inimesi ja võimaldada neil normaalselt elada. Petitsiooni esitaja nõuab ka, et vaadataks läbi tingimused, mille alusel elektrivalgustuse tõhusust mõõdetakse, ning et energiatõhusus ei peaks olema ainus kriteerium toote olelusringi kindlaksmääramisel.

Thank you for your support, E. P.