Gesundheit

Par LED apgaismojuma ietekmi uz veselību

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Lūgumraksta iesniedzējs apraksta savu medicīnisko stāvokli, kā rezultātā viņš cieš no mākslīgā apgaismojuma, jo īpaši LED apgaismojuma, negatīvās ietekmes uz veselību, ko, iespējams, izraisa šādu gaismas avotu mirgošanas efekts. Lūgumraksta iesniedzējs aicina Eiropas Parlamentu veikt pasākumus, lai novērstu LED apgaismojuma ekskluzīvu izmantošanu sabiedriskās vietās un sabiedrisko pakalpojumu, tostarp transporta jomā, lai aizsargātu cilvēkus, kas cieš šāda stāvokļa dēļ, un ļautu viņiem normāli dzīvot. Lūgumraksta iesniedzējs arī aicina pārskatīt nosacījumus, saskaņā ar kuriem elektriskā apgaismojuma efektivitāte tiek noteikta ar mērījumiem, un aicina noteikt, ka energoefektivitāte nav vienīgais kritērijs izstrādājuma dzīves cikla noteikšanā.

Thank you for your support, E. P.