Gesundheit

1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója leírja saját egészségi állapotát. Állapotának következtében a mesterséges világítás negatív egészségügyi hatásaitól szenved, amelyeket a jelek szerint az ilyen fények vibrálása okoz. A petíció benyújtója felkéri az Európai Parlamentet, hogy tegyen intézkedéseket annak megakadályozására, hogy a közterületeken és a közszolgáltatások nyújtása helyén – beleértve a tömegközlekedést is – kizárólag LED világítást használjanak, hogy megvédjék az embereket az ilyen egészségügyi állapot által okozott szenvedésektől és lehetővé tegyék számukra a normális életet. A petíció benyújtója kéri továbbá azoknak a feltételeknek a felülvizsgálatát, amelyek mellett az elektromos világítás hatékonyságát mérik, és azt, hogy ne az energiahatékonyság legyen az egyetlen kritérium egy termék életciklusának meghatározásakor.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international