Gesundheit

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 2 days

Peticijos pateikėjas aprašo savo medicininę būklę, dėl kurios jis patiria neigiamų pasekmių sveikatai, kurias akivaizdžiai sukelia šviesų mirgėjimas veikiant dirbtiniam apšvietimui, tiksliau, LED apšvietimui. Peticijos pateikėjas ragina Europos Parlamentą imtis priemonių užkertant kelią viešosiose erdvėse ir viešųjų paslaugų srityje, įskaitant transporto, naudoti išimtinai tik LED apšvietimą, siekiant apsaugoti žmones nuo šios būklės ir leisti jiems normaliai gyventi. Peticijos pateikėjas taip pat ragina peržiūrėti sąlygas, kuriomis remiantis matuojamas elektros apšvietimo efektyvumas, ir siūlo, kad energijos vartojimo efektyvumas neturėtų būti vienintelis kriterijus, nustatant produkto gyvavimo ciklą.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international