Zusammenleben

Marinella Colombo Itaalia riigi diskrimineeriva tava kohta Itaalia lapsevanema passi väljastamisel ja uuendamisel

Marinella Colombo
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja kaebab Itaalia riigi diskrimineeriva tava üle Itaalia lapsevanema passi väljastamisel ja uuendamisel. Petitsiooni esitaja selgitab, et passi kättesaamiseks või uuendamiseks peavad Itaalia lapsevanemad saama teise lapsevanema nõusoleku isegi juhul, kui tegu on endise abikaasa või kooselupartneriga, kes on koos lastega Itaaliast lahkunud. See tava on äärmiselt alandav ja lisaks eriti keeruline olukorras, kus endine abikaasa on lastega välismaale kolinud ilma elukoha aadressi teatamata. Petitsiooni esitaja väidab, et neil juhtudel on Itaalia lapsevanem sunnitud passi saamiseks hooldusõigusega tegeleva kohtuniku poole pöörduma. Petitsiooni esitaja kutsub üles kohe lõpetama selle diskrimineeriva tava, millega Itaalia riik oma kodanike huve kahjustab.

Thank you for your support, Marinella Colombo

openPetition international