Rechtstaatlichkeit

Dėl tariamo bankų ir privačių antstolių sukčiavimo ir korupcijos neteisėtai atimant turtą

Виолета Господинова
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Peticijos pateikėja yra skolininkė, kurios skolą kreditorius (bankas) pavedė išieškoti antstolių kontorai. Iš pridedamo įgaliojimo rašto aišku, kad antstolių kontoros darbuotojo motina atstovauja bankui. Tai įrodo, kad kreditorius ir antstolis yra tarpusavyje susiję, o tuo pažeidžiamas antstolio ir skolos išieškojimo proceso nešališkumo principas. Peticijos pateikėja tvirtina, kad kreditorius ir antstolis sukūrė sukčiavimo schemą, pagal kurią kreditoriai superka nuvertintą turtą fiktyviuose aukcionuose, kuriuose vienintelis dalyvis, gebantis pateikti galią turintį pasiūlymą, yra bankas.Peticijos pateikėja pažymi, kad šie veiksmai yra neteisėti, nes nėra pateikta jokio rašytinio prašymo kompetentingam teismui, taigi ir nėra gauta jokio teismo įgaliojimo imtis kokių nors prievartos veiksmų. Todėl ji ragina Europos Parlamentą taikyti mechanizmą, kurio reikia siekiant nutraukti tokios praktikos, kai kredito paslaugų naudotojų turtas yra nusavinamas pasitelkiant antstolius, taikymą Bulgarijoje.

Thank you for your support, Виолета Господинова