O navodnoj prijevari i korupciji zbog nezakonitog oduzimanja imovine koje u Bugarskoj provode banke i privatni ovršitelji 

petitioner
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
8 8 in European Union
Collection finished
  1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Podnositeljica predstavke dužnik je protiv kojega je vjerovnik (banka) izdao zahtjev ovršitelju za provedbu ovrhe. Iz priložene punomoći jasno je da majka zaposlenika ovršitelja zastupa banku. To služi kao dokaz da postoji veza između vjerovnika i ovršitelja, što dovodi u pitanje nepristranost ovršitelja i provedbu ovrhe. Podnositeljica predstavke tvrdi da su vjerovnik i ovršitelj dogovorili prijevaru u kojoj vjerovnici kupuju nekretninu umanjene vrijednosti na fiktivnim dražbama na kojima je banka jedini ponuditelj koji može dati važeću ponudu.Podnositeljica predstavke ukazuje na nezakonitost djelovanja u kojem nema pisanog zahtjeva nadležnom sudu te, posljedično, nema ovlaštenja suda za provedbu bilo kakvih prisilnih djelovanja. U tom pogledu poziva Europski parlament da primijeni potrebne mehanizme za zaustavljanje takvih praksi u Bugarskoj u kojoj se imovina korisnika kreditnih usluga oduzima uz pomoć ovršitelja.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now