Rechtstaatlichkeit

Ve věci údajného podvodu a korupce kvůli nezákonnému zajištění nemovitosti bankou a soukromými soudními vykonavateli v Bulharsku

Виолета Господинова
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Collection , last day

Předkladatelka je dlužnice, proti které vydal věřitel (banka) žádost soudnímu vykonavateli o provedení zajištění majetku. Z přiložené plné moci vyplývá, že banku zastupuje matka zaměstnance soudního vykonavatele. To se předkládá jako důkaz, že existuje vazba mezi věřitelem a soudním vykonavatelem, což podkopává nestrannost soudního vykonavatele a provedení exekuce. Předkladatelka namítá, že věřitel a soudní vykonavatel vytvořili podvodný systém, v jehož rámci věřitelé nakupují nemovitosti za nižší než skutečnou hodnotu na fiktivních aukcích, při nichž jediný, kdo může činit platné nabídky, je banka.Předkladatelka poukazuje na nezákonnost jednání, pokud nebyla podána písemná žádost příslušnému soudu, a tudíž ani neexistuje pověření soudu k výkonu jakýchkoliv donucovacích opatření. V tomto ohledu vyzývá Evropský parlament, aby uplatnit mechanismy potřebné k zastavení těchto postupů v Bulharsku, kdy dochází k zajištění nemovitostí spotřebitelů úvěrových služeb za pomoci soudních vykonavatelů.

Thank you for your support, Виолета Господинова

openPetition international