Väitetystä petoksesta ja korruptiosta pankkien ja yksityisten ulosottomiesten suorittaman omaisuuden laittoman siirron yhteydessä Bulgariassa 

petitioner
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
8 8 in European Union
Collection finished
  1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Vetoomuksen esittäjä on velallinen, jota vastaan velkoja (pankki) esitti ulosottomiehelle ulosottopyynnön. Liitteenä olevasta valtakirjasta käy ilmi, että ulosottoviraston työntekijän äiti edustaa pankkia. Tämä toimii todisteena velkojan ja ulosottomiehen välisestä yhteydestä, mikä heikentää ulosottomiehen puolueettomuutta ja ulosottotoimien täytäntöönpanoa. Vetoomuksen esittäjä väittää, että velkoja ja ulosottomies ovat luoneet petollisen järjestelmän, jossa velkojat ostavat arvoltaan alentuneen kiinteistön kuvitteellisessa huutokaupassa, jossa ainoa tarjouksentekijä, joka pystyy tekemään varteenotettavan tarjouksen, on pankki.Vetoomuksen esittäjä korostaa sellaisten toimien laittomuutta, joissa toimivaltaiselle viranomaiselle ei ole esitetty minkäänlaista kirjallista pyyntöä, ja että näin ollen ei ole minkäänlaista tuomioistuimen toimeksiantoa pakkotoimiin ryhtymiseksi. Tästä syystä hän vetoaa Euroopan parlamenttiin, jotta se soveltaisi mekanismeja tällaisten käytäntöjen lopettamiseksi Bulgariassa, jossa luottopalvelujen asiakkaiden kiinteistöjä takavarikoidaan ulosottomiesten avustuksella.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now