Privind o presupusă fraudă și corupție în cazul înstrăinării ilegale a proprietății de către bănci și executori judecătorești privați în Bulgaria 

petitioner
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
8 Supporters 8 in European Union
Collection finished
  1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționara este o debitoare împotriva căreia creditorul (o bancă) a solicitat unui executor judecătoresc să dea curs executării. Din procura anexată, este clar că mama unui angajat al executorului judecătoresc este reprezentatul băncii. Acest fapt este o dovadă a legăturii existente între creditor și executorul judecătoresc, ceea ce compromite imparțialitatea executorului și desfășurarea executării. Petiționara susține că creditorul și executorul au organizat un sistem de fraudă în care creditorii cumpără proprietăți devalorizate în cadrul unor licitații fictive, unde singurul ofertant capabil să facă o ofertă validă este banca.Petiționara atrage atenția asupra caracterului ilegal al actelor în care nu există nicio cerere scrisă către instanța competentă și, în consecință, niciun mandat din partea instanței pentru a aplica vreo măsură coercitivă. În această privință, petiționara solicită Parlamentului European să aplice mecanismele necesare pentru a stopa asemenea practici în Bulgaria, unde proprietățile consumatorilor de servicii de credite sunt sechestrate cu ajutorul executorilor.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now