Rechtstaatlichkeit

Concerning international child abduction in Japan 

V. F.
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
179 mbështetësit 179 në Europäische Union
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar janar 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian .

përpara

The petitioner sets out his problems, indicating that his Japanese wife has abducted his two children, who are of French and Japanese nationality, and argues that Japan is infringing the 1980 Hague Convention on the Civil Aspects of International Child Abduction, which it ratified in 2014. He points out that Japanese legislation makes no provision for shared custody, visiting rights or the right of access to their children for non-Japanese parents. He is accordingly asking the European Parliament to make representations to Japan, calling on it to do everything necessary to prevent further infringements of national and international law, in particular the 1989 UN Convention on the Rights of the Child.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , V. F.

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International