Rechtstaatlichkeit

Jaapanis toimunud rahvusvahelise lapseröövi kohta

V. F.
158 Supporters 158 in European Union
  1. Launched 17/01/2020

Petitsiooni esitaja kirjeldab oma probleeme, märkides, et tema Jaapani kodanikust naine on röövinud tema kaks last, kellel on Prantsuse ja Jaapani kodakondsus, ning väidab, et Jaapan rikub rahvusvahelise lapseröövi tsiviilõiguslikke küsimusi käsitlevat 1980. aasta Haagi konventsiooni, mille ta ratifitseeris 2014. aastal. Ta juhib tähelepanu sellele, et Jaapani õigusaktides ei ole ette nähtud ühist hooldusõigust, külastusõigust ega mitte-Jaapani vanemate õigust oma lastega suhelda. Seetõttu palub ta Euroopa Parlamendil esitada Jaapanile vastuväide ja kutsuda Jaapanit üles tegema kõik vajaliku, et hoida ära riikliku ja rahvusvahelise õiguse, eelkõige 1989. aasta ÜRO lapse õiguste konventsiooni edasised rikkumised.

Thank you for your support, V. F.