Gesundheit

Volt Europa & Homeless Entrepreneur
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days

Peticijos pateikėja kreipiasi į Peticijų komitetą, kad pasmerktų tai, jog 4 mln. benamių europiečių negali likti „namuose“ per COVID-19 pandemiją, ir pabrėžia, kad dėl dabartinių ekonominių pasekmių dar daugiau žmonių galėtų tapti benamiais. Ji ragina Europos Sąjungą užtikrinti, kad niekas nebūtų paliktas nuošalyje, nes kova su pandemija turi būti įtrauki, kad būtų galima suvaldyti virusą. Peticijos pateikėja nurodo kelis gerosios patirties pavyzdžius valstybėse narėse, kuriais ekonominę įtampą patiriantiems sektoriams taip pat suteikiama galimybė gauti naudos iš paramos benamiams. Ji mano, kad Sąjunga turėtų imtis bendrų veiksmų, kad visoje Sąjungoje įgyvendintų apgyvendinimo priemones, kuriomis būtų užtikrinamas strategijos „Svarbiausia būstas“ įgyvendinimas. Internetinėje peticijos versijoje Europos Parlamentas raginamas ES valstybėms narėms šiuo klausimu parengti trijų rūšių gaires.

Thank you for your support, Volt Europa & Homeless Entrepreneur

openPetition international