Gesundheit

Volt Europa & Homeless Entrepreneur
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 13 days

Petitsiooni esitaja pöördub petitsioonikomisjoni poole taunimaks asjaolu, et enam kui neli miljonit kodutut eurooplast ei saa COVID-19 pandeemia ajaks „oma koju“ jääda, ja rõhutab, et praeguse olukorra majanduslikud tagajärjed võivad koguni tekitada ohu, et veel rohkem inimesi jääb kodutuks. Ta kutsub Euroopa Liitu üles tagama, et kedagi ei jäetaks kõrvale, sest viiruse ohjeldamiseks peetav pandeemiavastane võitlus peab olema kaasav. Petitsiooni esitaja viitab mitmele liikmesriikides rakendatavale heale tavale, mis pakuvad ka surve all olevatele majandussektoritele võimalust kodutute toetamise pingutustest kasu saada. Ta on veendunud, et nüüd peaks liit ühiselt tegutsema, et rakendada eluasememeetmeid kogu liidus, järgides kodu tähtsustamise strateegiat. Petitsiooni veebiversioonis kutsutakse Euroopa Parlamenti üles andma ELi liikmesriikidele selles küsimuses kolme liiki suuniseid.

Thank you for your support, Volt Europa & Homeless Entrepreneur

openPetition international