Gesundheit

Volt Europa & Homeless Entrepreneur
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 6 days

Petiționara se adresează Comisiei pentru petiții pentru a denunța faptul că peste 4 milioane de europeni fără adăpost nu pot sta „acasă” în timpul pandemiei de COVID-19, subliniind faptul că actuala criză economică ar putea expune chiar mai multe persoane riscului de a rămâne fără adăpost. Ea solicită Uniunii Europene să se asigure că nimeni nu este lăsat în urmă, deoarece lupta împotriva pandemiei trebuie să fie incluzivă pentru a limita virusul. Petiționara se referă la mai multe bune practici din statele membre, care oferă, de asemenea, posibilitatea ca sectoarele economice aflate în dificultate să beneficieze de eforturile de sprijin în favoarea persoanelor fără adăpost. Ea consideră că, în prezent, Uniunea ar trebui să ia măsuri comune pentru a pune în aplicare măsuri în domeniul locuințelor în întreaga Uniune, asigurând o strategie de tipul „Un cămin înainte de toate”. Versiunea online a petiției solicită Parlamentului European să emită trei tipuri de orientări pentru statele membre ale UE în această privință.

Thank you for your support, Volt Europa & Homeless Entrepreneur

openPetition international